Groep blauw (groep 6) 
Start schooljaarStart in groep BLAUW!

We zijn nu enkele weken gestart in groep blauw! We hebben al veel geleerd en gedaan, al moeten we nog wel even wennen aan alle nieuwe regels. In de groep hebben we een stage-juf: juf Marloes. Zij is er op maandag, donderdag en vrijdag.

De gymtijden van onze groep zijn:

- woensdag om 11.45 uur

- donderdag om 13.45 uur

Ook krijgen we extra hulp op het gebied van rekenen in groep oranje. Daar mogen we vooral dingen met onze handen doen, zoals meten en wegen. We mogen op donderdagmiddag en op vrijdagmiddag naar groep oranje.

Ook hebben wij in de klas een zonnewijzer! Daar kunnen wij met de klas een cijfer op halen. Aan het eind van de dag wordt dit cijfer besproken met de juf. Als we de hele week een 8 of hoger halen, mogen we op vrijdag het laatste half uur kiezen wat we gaan doen. De eerste week moesten we er even aan wennen, maar nu hebben we al een paar achten gehaald! Ik ben benieuwd of we het deze week halen!

Tot slot zijn er veel kinderen hard aan het oefenen voor de talentenshow. De voorrondes in groep blauw zijn op vrijdagmiddag 11 oktober. De beste act mag door naar de finale op donderdag 17 oktober. Dan mag hij of zij de act laten zien aan de hele school!

Ik ben benieuwd wie er gaat winnen! Doe je best allemaal!

Juf Dorien