Groep geel (3&4) 


nieuwe schooljaar


Beste ouders en kinderen,

We zijn drie weken bezig in groep geel en het gaat heel goed! Er zijn 6 nieuwe kinderen gekomen: Michael, Roméo, Robin, Yoran, Jaylinn en Celeste. We heten ze van harte welkom! Ze horen er al helemaal bij!

Op dit moment zijn we nog heel hard aan het oefenen hoe alles moet in groep geel; hoe is je luisterhouding, je werkhouding. De kinderen pakken dit al goed op!

Vrijdagmiddag hebben we lekker speelgoedmiddag. Dan mag er ook gespeeld worden met iets van thuis. Verder hebben we ook gym met een nieuwe juf en dat is heel leuk. Ook mogen we in lokaal oranje lekker oefenen met onze handen!

Jullie zien: we doen genoeg. Want we werken echt heel hard! Tot de volgende keer!

groetjes, juf Lien, juf Marjolein, juf Marjo en juf Heleen


Nieuwe schooljaar


Met ingang van het nieuwe schooljaar zullen de oude bijdragen verplaatst worden naar de archief map van de groep. Dan zullen ook de nieuwe bijdragen geplaatst worden.


Ridders en Kastelen


Daar zijn we weer. De meivakantie is voorbij en we zijn weer een week bezig. En nu hebben we alweer 5 dagen vrij! Het kan niet op.

We hebben Jason verwelkomd in ons midden en het lijkt erop dat hij zich al aardig thuisvoelt. We wensen hem een heel fijne tijd bij ons op school!

Het nieuwe thema is 'Ridders en Kastelen'. We hebben met juf Lisa schilden gemaakt en al naar filmpjes gekeken over een kasteel. Spannend allemaal!

Maar nu dus weer even een paar dagen rust! Tot gauw!

Groetjes uit groep geel